Modernisering og læring i staten | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Modernisering og læring i staten

Forfatterne bag Modernisering og læring i staten sætter fokus på læringsmiljøer på statslige arbejdspladser og den betydning, de har for medarbejdere med en længerevarende uddannelse.

Forfatterne illustrerer, hvordan moderniseringen af den statslige sektor udgør rammen om de konstante forandrings- og udviklingsprocesser, som til stadighed...

Læs mere

Forfatterne bag Modernisering og læring i staten sætter fokus på læringsmiljøer på statslige arbejdspladser og den betydning, de har for medarbejdere med en længerevarende uddannelse.

Forfatterne illustrerer, hvordan moderniseringen af den statslige sektor udgør rammen om de konstante forandrings- og udviklingsprocesser, som til stadighed stiller nye krav til kompetenceudvikling og professionel identitetsdannelse.

Etienne Wengers sociale læringsteori fungerer som udgangspunkt for at forstå forandrings- og læreprocesserne.

Bogen bygger på fire case-analyser: et departement, en styrelse, en HTX-uddannelse i et center for erhvervsrettet uddannelse og en sektorforskningsinstitution. På baggrund af disse afrundes med nogle generelle anbefalinger i forhold til udviklingen af læringsmiljøer.

Bogen henvender sig både til praktikere, til studerende og til forskere. Bogens case-analyser formidler tillige et erfaringsmateriale, som andre statslige arbejdspladser kan lade sig inspirere af. Analyserne vil samtidig kunne udgøre et godt grundlag for case-baseret undervisning inden for forskellige fagområder og studieretninger.

Forlag: Roskilde Universitetsforlag
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2007), 
223 sider
Vejl. Pris
100,-
ISBN 9788778673572

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.