Vi benytter fagfællebedømmelse | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Vi benytter fagfællebedømmelse

Samfundslitteratur er godkendt som pointgivende niveau 1-forlag i den bibliometriske forskningsindikator (BFI). Vi benytter os af fagfællebedømmelse ved alle relevante udgivelser.

 

En række af forlagets udgivelser gennemgår fagfællebedømmelse i henhold til Uddannelses- og Forskningsministeriets krav til BFI. Det betyder, at mindst én uafhængig fagperson har bedømt manuskriptet. Du kan læse mere om BFI-systemet på ministeriets hjemmeside.

Vi bruger fagfællebedømmelsen aktivt i vurderings- og redaktionsprocessen til at sikre en høj kvalitet af vores udgivelser.

Samfundslitteratur er godkendt som niveau 1 på autoritetslisten for forlag. Det betyder, at forlagets fagfællebedømte monografier giver 5 BFI-point, mens bidrag til fagfællebedømte antologier giver 0,5 BFI-point.

For serier, som er godkendt som niveau 1 på autoritetslisten for serier giver monografier i serien 5 BFI-point, mens bidrag til antologier i serien giver 1 BFI-point.

Inden for jura tilslutter forlaget sig desuden den fælles aftale om ”Fagfællebedømmelse af retsvidenskabelige monografier”.

 

 

 

Få vores nyhedsbreve

right side

Er du underviser ?

Læs, hvordan du kan få et pensumeksemplar her
Læs om pensumeksemplarer